3 Temmuz 2012 Salı

Ballı Yaş Pasta

Ballı Yaş Pasta















Malzemelerimiz:
Bir paket pötibör bisküvi
Bir paket çikolata kreması
İkişer adet muz ve elma
Sekiz-On adet beze
Kiraz şekerlemesi
Hazırlanış:
Bisküviyi elinizle ufalayın. Çikolata kremasından İki çorba kaşığı ayırıp geri kalanını bisküvi ile karıştırın. Bu karışıma rendelenmiş muz ve elmayı ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Küçük bir kelepçeli kek kalıbının kenarlarını yağlayın. En alta bisküvili karışımı yayın. Üzerine sekiz adet ufalanmış bezeyi yerleştirin. En üste de ayırdığınız iki çorba kaşığı çikolata kremasını koyup spatula ile düzeltin. Buzdolabında iki saat bekletin. Kelepçeli kalıptan çıkarın. Kalan iki adet beze ve kiraz şekerlemesi ile süsleyip soğuk servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder