Ton Balıklı Pizza Malzemeler Bir ekmek hamuru Bir kutu ton balığı Altı yemek kaşığı konserve mısır Beş adet siyah zeytin İki adet kuru soğan Bir yemek kaşığı margarin Bir yemek kaşığı ketçap Bir yemek kaşığı domates salçası Bir yemek kaşığı taze kaşar (rendelenmiş) Bir yemek kaşığı zeytinyağı Bir tatlı kaşığı kekik Yemeğin Tarifi Ton Balıklı Pizza Yapımı İçin .. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp, bir kaşık margarinle pembeleştirin. İçine ketçap, domates salçası, karabiber, tuz ve bir kahve fincanı su katıp, iki dakika kaynatın. Pizza tepsisini zeytinyağıyla yağlayın. Ekmek hamurunu tepsiye kenarlarını yükselterek incecik yerleştirin. İçine, hazırladığınız karışımı yayın. Kekiği tuz serper gibi serpiştirip üzerine mısır, ton balığı, ince halka şeklinde doğranmış domatesleri ve çekirdekleri çıkarılmış zeytinleri koyun. YüzYetmişBeş derecelik fırında Onbeş dakika pişirin. Sıcak servis yapın. ve Pizza'nız Hazır. Bu Tarifimizde Ton Balıklı Pizza Yapımını Anlattık Umarım Faydalı Olmuştur. Afiyet Olsun Buraya Tıklayarak Diğer Yemek,Tatlı,Pasta, Tariflerine Ulaşabilirsiniz |
3 Temmuz 2012 Salı
Ton Balıklı Pizza
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder